COVID-19

Είμαστε πολύ χαρούμενοι που μπορούμε να σας φιλοξενήσουμε και να γίνουμε μέρος των διακοπών σας για άλλη μια φορά αυτό το καλοκαίρι. Καθώς γνωρίζουμε καλά την ευθύνη που φέρουμε, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι παρακολουθούμε όλες τις ενημερώσεις από τοπικούς και παγκόσμιους αξιωματούχους υγείας, όπως το CDC και τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, για να διασφαλίσουμε ότι οι διαδικασίες του ξενοδοχείου μας είναι σύμφωνες με τις τρέχουσες οδηγίες, ώστε να έχετε ηρεμία πριν, κατά τη διάρκεια και μετά τις καλοκαιρινές σας διακοπές.

ΣΧΕΔΙΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Η υγεία και η ασφάλεια των επισκεπτών και του προσωπικού μας ήταν πάντα κορυφαία προτεραιότητα και ενσωματωμένη στον πυρήνα της φιλοσοφίας μας. Δεδομένων των πρωτοφανών γεγονότων που σχετίζονται με την εξάπλωση του Covid-19, δημιουργήσαμε ένα λεπτομερές σχέδιο για να διασφαλίσουμε ότι σας προσφέρουμε το υψηλότερο επίπεδο ασφάλειας και εμπιστοσύνης κατά τη διάρκεια της διαμονής σας μαζί μας. Το σχέδιό μας περιλαμβάνει τις παρακάτω δράσεις:

Πιστοποίηση Ασφάλειας

Το ξενοδοχείο μας έχει λάβει την πιστοποίηση “HEALTH FIRST” από το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος, η οποία είναι υποχρεωτική για τις επιχειρήσεις τουριστικών καταλυμάτων και διασφαλίζει την εφαρμογή επαρκών μέτρων προστασίας κατά του Covid-19. Η ομάδα μας παρακολουθεί συνεχώς τις τοπικές και εθνικές εξελίξεις σχετικά με τον Covid-19, ώστε να ενημερώνεται και να γνωρίζει όλα τα τελευταία μέτρα και νέα και, ως εκ τούτου, να είναι έτοιμη να προσαρμοστεί εάν είναι απαραίτητο.

Ιατρικές ρυθμίσεις

Ιατρική περίθαλψη 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα

Έχουμε προβεί σε ειδικές ρυθμίσεις μας, ώστε να είναι διαθέσιμος 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα γιατρός που ενεργεί σύμφωνα με τις οδηγίες των Υγειονομικών Αρχών, για να προσφέρει συμβουλές.

Συντονιστής Υγείας & Ασφάλειας

Έχουμε ορίσει συντονιστή υγείας και ασφάλειας του ξενοδοχείου, ο οποίος θα επιβλέπει και θα διασφαλίζει ότι τηρούνται τα πρωτόκολλα και εφαρμόζονται όλα τα μέτρα προστασίας.

Χειρισμός κρουσμάτων COVID-19 στο ξενοδοχείο

Σε περίπτωση επιβεβαιωμένης λοίμωξης Covid-19, ο ασθενής που έχει αναπτύξει σοβαρά συμπτώματα θα πρέπει να απομονωθεί για τουλάχιστον πέντε (5) ημέρες στο κατάλυμα του, νοουμένου ότι δεν χρειάζεται να πάει στο νοσοκομείο, σύμφωνα με τις εντολές του γιατρού. Εάν ο ασθενής είναι χωρίς συμπτώματα ή εάν τα συμπτώματα είναι ήπια και δεν υπάρχει ανάγκη νοσηλείας, συνιστάται να παραμείνει σε απομόνωση για 5 ημέρες. Δεν απαιτείται επανάληψη τεστ ανίχνευσης κορονοϊού.

ΔΙΑΜΟΝΗ
Οι επισκέπτες που κάνουν check-in δεν απαιτείται πλέον να επιδεικνύουν πιστοποιητικό εμβολιασμού / ανάρρωσης Covid-19 ή αρνητικό αποτέλεσμα με PCR ή rapid test.

ΕΣΤΙΑΣΗ

Δεν υπάρχουν πλέον περιορισμοί Covid-19 για πελάτες σε εστιατόρια, καφέ, νυχτερινά κέντρα, μπαρ, παμπ κ.λπ.

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ/ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Για την είσοδο σε αρχαιολογικούς χώρους, μουσεία και μνημεία σε εσωτερικούς χώρους, οι επισκέπτες δεν απαιτείται πλέον να επιδεικνύουν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή ανάρρωσης Covid-19 ή αρνητικό αποτέλεσμα με PCR ή rapid test. Δεν ισχύουν περιορισμοί ούτε για τις ομαδικές επισκέψεις.  Οι κινηματογράφοι είναι ελεύθεροι να λειτουργήσουν με πλήρη χωρητικότητα και χωρίς προϋποθέσεις εισόδου για το κοινό, όσον αφορά τον Covid-19.

Πραγματοποιούνται ζωντανές εκδηλώσεις (θεατρικές ή χορευτικές παραστάσεις, συναυλίες κ.λπ.), σε υπαίθριους και κλειστούς χώρους χωρίς περιορισμούς χωρητικότητας. Δεν υπάρχουν απαιτήσεις Covid-19 ούτε για την είσοδο θεατών.

Ταξιδιωτική ασφάλιση

Συνιστάται στους ταξιδιώτες να έχουν συμβόλαιο ταξιδιωτικής ασφάλισης που περιλαμβάνει έξοδα Covid-19 (έξοδα ιατρικής εξέτασης, εργαστηριακές εξετάσεις, νοσηλεία και μεταφορά σε ιατρικό κέντρο, κάλυψη εξόδων σε περίπτωση παρατεταμένης διαμονής ως αποτέλεσμα επιβεβλημένης καραντίνας/αυτοαπομόνωσης και επιστροφή )

ΖΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΗΣ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΣΤΟ ΙΡΙΔΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

EMAIL(Required)
Irida Crete Logo
ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ

Αγία Πελαγία 71500
Ηράκλειο
Κρήτη

ΜΗ.ΤΕ 1039K031A0168701
ΤΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΜΑΣ
ΟΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΜΑΣ
Created by Kollective