Στη βεράντα του ξενοδοχείου ΙΡΙΔΑ, το εστιατόριο BOSTANI ατενίζει από ψηλά τον γαλήνιο και γραφικό κόλπο της Αγίας Πελαγίας. Εμπνευσμένοι από την ιδέα της φιλοσοφίας “Farm to table” και “Zero km” επιλέγουμε διαλεκτά υλικά απευθείας από τον λαχανόκηπό μας, το μποστάνι μας, και άλλα προϊόντα από επιλεγμένους τοπικούς παραγωγούς.
Karen Kroehn
Για την χαρισματική μας σεφ Karen, η μαγειρική δεν είναι απλά μια δουλειά – είναι προορισμός ζωής. Η αφοσίωσή της είναι αντικατροπτίζεται σε κάθε πιάτο, αποτυπώνοντας τη φιλοσοφία πίσω από τη μαγειρική “farm-to-table” και “head-to-tail” με αληθινή μαεστρία. Η δεξιοτεχνία της Karen στην ανάμειξη παραδοσιακών ελληνικών υλικών με δημιουργικά στοιχεία fusion, οδηγεί σε μοναδικές γεύσεις που τιμούν τις τοπικές παραδόσεις, ενώ παράλληλα εξερευνούν νέες γεύσεις. Η χρήση τοπικών προϊόντων αποτελεί προτεραιότητά της. Όλα τα λαχανικά και τα υπόλοιπα συστατικά μας προέρχονται από τοπικούς παραγωγούς, καθώς και από τον λαχανόκηπό μας, όποτε είναι δυνατόν, διατηρώντας τόσο την ποιότητα όσο και τη βιωσιμότητα. Για την Karen, η χαρά της μαγειρικής είναι να φέρνει τους ανθρώπους κοντά και να δημιουργεί δυνατές σχέσεις.